Hol vagytok?

A csoportos helymegosztás csak a fesztivál napjaiban érhető el — nézz vissza ekkor! Fesztivál után minden helyadat automatikusan törlődik.

🔔 Kérj értesítést, ha megpingelnek, vagy üzenet érkezik a csoportos chatbe!

Értesítés kérése